Ревізія від Inspektor.team: Copper Head. Beer Workshop (фото)

 

/data/blog/125814/9ce21d4c4db6e44db968ef2632135e50.jpg

 

Нове, цікаве, вражаюче. Три головні слова про новоспечений заклад у центрі Франківська.

 

Ми з командою у шоці, в доброму значенні цього слова. Інспекція тривала недовго, тому що вчепитися в будь-що, знайти якийсь мінус, було неможливим, окрім кухні. По правді кажучи, ми були дещо злі від того, що все настільки ідеально у цьому закладі, окрім кухні звичайно, звикли вже натрапляти на мінуси усюди, пише Ogogo!

 

Вже напевно здогадалися, що мова йде про Copper Head. Beer Workshop. Сотні людей, два поверхи, чудовий інтер`єр, пікантне пиво, приємне обслуговування, помірно високі ціни та дивна кухня.

 

Нас не зустріли, з нами не привіталися, та нас не провели за столик, тому що окрім нас під входом стояло ще зо 20 чоловік. Були раді, що не змерзли на вулиці, тому що було дуже холодно. Погода була огидною.

 

Потрапили сюди за рекомендацією друзів. Самі знайшли столик на нижньому поверсі за який і присіли. Через хвилин 5-7 нам принесли меню, усміхнулися і пішли. Пропонують декілька сортів пива, а якщо ви хочете спробувати усе, то можна взяти дегустаційний сет за 75 грн., на що ми і повелися, було цікаво, що ж можуть варити у нас.

 

Альтернативу варіння власного пива перейняли у львівського, відомого закладу «Правда». У Франківську не так багато закладів займаються цією справою, власне виробництво пива є тільки у закладах «Zosina Wola» та «Panorama Pub» (якщо забули ще якісь, нагадайте у коментарях).

 

До пива взяли сорбет, от таке вирішили зробити поєднання. Ціни не бюджетні, подекуди дорого. Замовлення прийняли за 20 хв. Не дуже швидко, але офіціант була приємною та ввічливою, пояснила чому так довго.

 

Поки чекали, оглянули дизайн та вбиральню. Кручені сходи ведуть з першого поверху до підвального приміщення, яке в рази більше за верх. Спускаючись донизу ви зможете спостерігати за резервуарами з пивом через великі скляні вікна, які вже є невід`ємною часткою кожного закладу у Івано-Франківську.

 

nazar_dzudzylo

 

Всі звикли бути відкритими та вже нічого не ховають від очей гостя. Стеля вся у білих кулях, так ніби їх взяли від більярду та навмисне обклеїли її усю, зверху донизу. Виглядає дорого та ефектно.

У вбиральні чисто та охайно, тому що усе повністю нове, прибирають часто. Повернувшись до столу, прочекали ще 25 хвилин. Принесли наше пиво, але не у повному складі. «Не вистачає бокалів, у нас дуже багато людей, аншлаг, запара, і ми про це не подумали», – пояснила нам дівчина. Обурило. На смак смачне та своєрідне.

А от сорбет, то окрема історія. Щоб ви розуміли, сорбет – це заморожений десерт, приготовлений із цукрового сиропу і фруктового соку або пюре. А те, що нам принесли на смак було, як буряк в поєднанні з болотом та травою. Краще заберіть це з меню. Не смачно. Ціна відповідає якості. Не стали ризикувати і пробувати далі щось інше з меню.

Вирішили взяти пиво з собою та піти, тому що грала українсько-російська попса, яка взагалі не вписувалась в концепцію закладу, ще й поряд була гучна компанія. На жаль тут не можна взяти пиво з собою, тому що тари на виніс немає, як повідомила офіціант.

 

kryzhalka

 

Були здивовані, що після того, як ми розрахувалися підійшла адміністратор закладу і спиталась чи нам все сподобалось, і попросила поради, що ж їм потрібно змінити.

 

Ми вже були готові до того, що нас викрили і вже знають, як ми виглядаємо, впізнають. Але ні! У всіх гостей менеджмент запитує про обслуговування та смак напоїв, страв. З полегшення того, що це звичайне опитування, а не викриття, побігли геть.

Підводячи підсумки перевірки, хочемо сказати, що заклад є малюком, який ще дуже зелений. Все нове, приємне для очей.

 

Обслуговування працює, яке на жаль побудоване поки що тільки на приємностях, не більше. Ціни дещо завищені. Музика, яка лунає всередині, окрема історія, змініть її.

 

Дизайн дорогий та чудовий, але ми співчуваємо персоналу, якому прийдеться щодня протирати кожну кульку на стелях та стінах, аби не збиралася пилюка. Ми віримо, що ви станете класними у нашому місті.

 

marichechkaaa

 

Ваша команда Inspektor.Team
4.6/5


15.02.2017 1992 0
Коментарі (0)

09.05.2025
Діана Струк

Про створення заповідника "Давній Галич", пошук історичних скарбів та як сучасному Галичу повернути втрачену славу, Фіртка поспілкувалася з генеральним директором національного заповідника Володимиром Олійником.

12570 1
08.05.2025
Павло Мінка

Івано-Франківська прокуратура проти Долинського лісгоспу через серійні рубки.  Прокурори встановили, що лісгосп не подбав про належну охорону лісу, через що вирубки відбувалися щороку, починаючи з 2021-го.   

1457
07.05.2025
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки розпитала в керівниці служби у справах дітей Івано-Франківської громади Ірини Рохман, які виклики стоять перед службою, як працюють в умовах повномасштабної війни та яку допомогу можуть отримати діти.  

792
30.04.2025
Олег Головенський

Рейтинг зарплат всіх 62-х міських, селищних та сільських голів Івано-Франківщини. Хто з мерів має банківські рахунки в США та нерухомість в Туреччині, чия дружина заробила в минулому році 20 мільйонів гривень та в кого найбільше автомобілів.

5957
28.04.2025
Катерина Гришко

Шахрайка отримала три роки позбавлення волі за те, що виманювала гроші в родичів зниклих воїнів ЗСУ, обіцяючи інформацію про їх місцеперебування. Фіртка вивчила матеріали слідства та судовий розгляд і ділиться з читачами ексклюзивними деталями.

1643
23.04.2025
Дарина Кочержук-Слідак

Прокуратура вважає, що ділянки закладу незаконно передали підприємцям нібито для практичних занять учнів, але насправді їх використовували для вирощування врожаю на продаж. Фіртка провела журналістське розслідування щодо цих випадків, зокрема розглянула судові документи. З цими ексклюзивними матеріалами ознайомимо читачів.

1495

Забобони  або марновірство  — це ті  низинні вірування в певні сили чи предмети, які нібито мають здатність впливати на наше життя.  

563

Гори не знають політики. Живуть вони поза категоріями лівих і правих, в тих краях, де закінчується система політичних координат, і де розквітає гірський едельвейс, де живуть часи лицарської величі Німеччини, що лише чекають свого часу.

1391

Хто уникає позиції перед лицем зла — вже займає позицію. І не на боці добра.

1200

Нам фактично  все відомо про смерть Ісуса Христа. А як закінчилось життя його найближчих учнів відомо дуже мало. Хоча кожен з них суттєво доклався до проповіді християнської віри та її поширення.  

1105
10.05.2025

Здорове харчування не лише підтримує фізичний стан, а й допомагає залишатись стійкими перед труднощами та випробуваннями.  

456
05.05.2025

«Снідай як король» — знайома фраза? Протягом багатьох років сніданок вважали «найважливішим прийомом їжі», який запускає обмін речовин, допомагає худнути й тримає мозок у тонусі.  

580
08.05.2025

На площі Святого Петра зібралося близько 20 тисяч осіб, щоб зустріти нового, 267-го Папу Римського. Понтифіка обрали після четвертого туру голосування.

1499
05.05.2025

У питаннях одягу вірян в церкві різні релігійні традиції мають свої підходи та вимоги.  

529
02.05.2025

У житті кожної людини бувають моменти, коли вона звертається до Бога в надії на підтримку, відповідь чи знак.  

801
27.04.2025

Провідна неділя — перша неділя після святкування Великодня.  

5842
10.05.2025

Виконання танцю внесли до Національного реєстру рекордів України.  

12968
08.05.2025

Так, 387 депутатів у 2024 році задекларували вдвічі більші доходи, ніж у 2023, а середня зарплата зросла на 13%.  

451
07.05.2025

На заході України переважає оптимізм. Тут 43% опитаних вірять у позитивний вплив угоди, 20% — у негативний.  

420
01.05.2025

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що Україна та США узгоджують "технічні деталі" перекладу тексту угоди про рідкісноземельні метали та корисні копалини, і вже "найближчої доби" угоду підпишуть.  

732 2
27.04.2025

Президент Володимир Зеленський вважає, що найближчими днями можуть відбутися вагомі зустрічі, які наблизять припинення вогню для України.  

1183