Франківський кухар покинув шоу "Мастер шеф"

У третьому випуску другого сезону "Мастер Шеф. Професіонали" для глядачів та учасників приготували запеклу боротьбу між юністю та досвідом і страви ресторанів Мішлен.

Цього разу шоу покинули одразу троє учасників, інформує Фіртка.

На чотири команди професіоналів чекала цікава та водночас досить складна у приготуванні страва – філе сібаса з карамелізованою морквою нуазет, равіолі з сирною начинкою та перепелиним жовтком і бурякова піна. На приготування судді "Мастер Шеф. Професіонали" виділили 1,5 години. Команда, яка не справилась із завданням в повному складі одягла чорні фартухи.

Наш земляк, 19-річний студент з Івано-Франківська Микола Карп'юк потрапив у синю команду. У кожного кухаря був свій процес, на якому учасники старанно виконували свою роботу. Та не всім це вдалось зробити досконало. Яна Гамарник, з команди синіх, зіпсувала рибу, а сібас був одним із головних елементів на тарілці загаданої суддями страви.

Після такого всій команді Едуарду Канаряну, Владу Міцкевичу, Миколі Карп'юку, Саші Касьянову та Яні Гамарник довелось боротися за місце у проєкті. На кухні проєкту "Мастер Шеф. Професіонали" на учасників битви чорних фартухів чекало досить незвичне завдання.

Судді кулінарного шоу підготували для них стелаж із різноманітними предметами: годинник, рука, скринька, віяло, кельма та інші речі.

Судді хотіли побачити від кухарів креативність та межі уяви учасників. Кожен учасник повинен обрати для себе предмет у якому буде подавати свою страву. Готувати ж вони могли все що завгодно. Проте форма та зміст страви мала бути продиктована предметом, який вони оберуть особисто для себе.

В результаті судді проєкту "Мастер Шеф. Професіонали" відправили додому з першої битви чорних фартухів одразу трьох учасників. Головним недоліком їхніх страв стала подача, яка була незрозумілою за формою і змістом.

Не пощастило Олександрі Касьяновій, Миколі Карп'юку та Яні Гамарник.


Читайте також:

Головний суддя шоу «МастерШеф» гостює в Івано-Франківську (ФОТО)


15.03.2020 1962
Коментарі ()

31.07.2025

Фіртка неодноразово викривала проблему булінгу в школах Івано-Франківської області. У продовження теми ми поспілкувалися із нальником Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Сергієм Безпалько та дитячими психологами.    

461
30.07.2025
Олег Головенський

Фіртка поспілкувалася з Олександром Красовицьким —письменником та видавцем, генеральним директором та власником харківського видавництва «Фоліо».   

2103 7
28.07.2025
Павло Мінка

Фіртка розповідає, як незаконні заправки та контрафактне виробництво пального загрожують економіці й безпеці регіону.  

1908
22.07.2025
Дарина Кочержук-Слідак

Прокуратура бореться з незаконним захопленням лісів, але корупція гальмує справедливість.  

893
17.07.2025
Катерина Гришко

Родичі пробачили хлопцю, знаючи про «своєрідний характер» загиблої і його нелегке дитинство, і просили в суді застосувати менш суворе покарання.  

3585
13.07.2025
Вікторія Матіїв

Дружина полеглого воїна Любов Галько розповіла журналістці Фіртки, яким був Руслан Галько — у повсякденному житті, в родинному колі та на фронті.

21539

Існує такий народний вислів: «в церковному календарі кожен день свято» і це частково правда, а частково ні. Використання цього виразу звучить як висміювання релігійної традиції.

131

Найперше в цій історії із законом, що позбавив антикорурційні органи «незалежності», тішать молоді люди, які протестують. Щирі, світлі, небайдужі, впевнені своїй правоті…

770 1

Протягом своєї історії християнство завжди використовувало найсучасніші на той час технології для проповіді Євангелія.  

444

Я відкладаю роботу над перекладом книги. Виходжу з кабінету, де практикував Вольфганг Льох, засновник психоаналітичного об'єднання... Спускаюся повз книжковий магазин, де збиралися тюбінгенські філософи, і де Ернст Блох шукав світлі сторони соціалізму. Повертаю ліворуч і натрапляю на інший книжковий магазин, де працював і писав Герман Гессе...

1086
25.07.2025

Здорове харчування не лише підтримує фізичний стан, а й допомагає залишатись стійкими перед труднощами та випробуваннями.  

2212
21.07.2025

Час останнього прийому їжі може впливати на здоров’я не менше, ніж її склад.  

459
16.07.2025

Перекуси повинні бути корисними, поживними та здоровими. Це своєю чергою допоможе залишатися в тонусі та бути продуктивними.  

12108
01.08.2025

На вихідних, 2-3 серпня, відбудеться XIII Всеукраїнська Патріарша проща до Крилоса.  

210
28.07.2025

У селищі Делятин на Івано-Франківщині відбулася знакова для громади подія — освячення храму Всіх Святих Українського Народу.  

741
21.07.2025

У Святому Письмі є притча, що вчить милосердю і взаємодопомозі, яку часто наводять як приклад для сучасного суспільства.  

411
17.07.2025

На Прикарпатті готуються до щорічної Всеукраїнської Патріаршої прощі до Галицької Чудотворної ікони Матері Божої у Крилосі. Проща відбудеться 2-3 серпня.  

1056
23.07.2025

Програма промоції читання «Текстура» спільно з «Видавництвом Старого Лева» запрошують на розмову довкола абетки-енциклопедії «Антонич від А до Я» — книжки, що розповідає про поета, закоханого у світ, сонце й слово.  

331
02.08.2025

Президент США Дональд Трамп заявив про кількість втрат росіян у 2025 році. Про це він повідомив у Truth Social, пише Фіртка.   «Щойно мені повідомили, що майже 20 тисяч російських солдатів загинули цього місяця (липень 2025-го року, &

347
25.07.2025

263 народні депутати підтримали законопроєкт, зокрема — дев’ятеро з Івано-Франківщини. Хто і як голосував, і якою була їхня реакція згодом — розповідає Фіртка.

1906 1
22.07.2025

Сенатор-республіканець Ліндсі Грем, який є ініціатором нових санкцій проти Росії, заявив, що президент США Дональд Трамп «надере зад» Володимиру Путіну, підписавши законопроєкт про вторинні санкції для країн-покупців російської нафти.  

659
15.07.2025

У понеділок, 14 липня, генсек НАТО Марк Рютте під час зустрічі із президентом США Дональдом Трампом у Білому домі нагадав президенту США, кого Росія відправила керівником делегації на переговори до Стамбула.

1673 7